Муниципальное общеобразовательное учреждение

"Эльбарусовская средняя общеобразовательная школа"

Главная Наши педагоги Учащиеся Новости Гостевая книга

Директор школы

Белова Валентина Ивановна

Партизан Мурат

(Вулав конференци)

Нарăс уйăхĕн 18-мĕшĕнче Хуракасси шкулĕнче 4-мĕш класра вĕренекенсемпе Л.Агаков ырнă Партизан Мурат повепе вулав конференци  иртрĕ.

Конференци валли Кĕнекесем вут-улăмра уралнă  кĕнекесен выставки йĕркеленĕ. Унта  чăваш халăх писателĕ Л.Я.Агаков ырнă хайлавсене вырнатарнă.

Совет  ыннисен иксĕлми патриотизмĕ, апăу хирĕнчи хастарлăхĕпе паттăрлăхĕ, вĕсем хамăрăн юратнă Тăван ĕр-шывшăн, унăн чысĕпе ирĕклĕхĕшĕн юлашки юн тумламĕ юлмиччен, хăйсен пурнăне те хĕрхенмесĕр кĕрешни ачасене тĕлĕнтерчĕ. Тăшман вăхăтлăха ярса илнĕ вырăнсенче партизансемпе пĕрле ачасем те нимĕ фашисчĕсене хирĕ  хăюллăн апăни, автор вĕсен сăнарĕсене ĕнентерллĕн те витĕмлĕн кăтартса пани  вĕренекенсене шухăша ячĕ. Вĕсен те, Партизан Мурат пекех, Тăван ĕр-шыва тата ытларах юратас, хаклас, тăшмана хирĕ паттăррăн кĕрешес туйăм уралчĕ. Мурат вĕсемшĕн тĕслĕх пулса тăчĕ.

Карпова С.И. библиотекарь

Сайт разработан

Максимовой Клавдией Анатольевной,

педагогом-психологом