Муниципальное общеобразовательное учреждение

"Эльбарусовская средняя общеобразовательная школа"

Главная Наши педагоги Учащиеся Новости Гостевая книга

Директор школы

Белова Валентина Ивановна

Пултаруллă вĕрентекен

Хуракасси шкулĕнче пултаруллă  вĕрентекенсен коллективĕ ĕзлет. Ачасене тĕрĕс воспитанипе тарăн пĕля парассишĕн тăрăшаззĕ. Вĕсем тăрăшнипе вĕренекенсем тĕрлĕ конкурссенче малти вырăнсем йышăнса шкул чысне хятĕлеззĕ.

Уйрăмах, Батракова Нина Титовна, директор зумĕ пулнă май, вĕренекенсене кăна мар вĕрентекенсене те кирлĕ сĕнясем парса пулăшать. Пур ĕзе те тĕплĕ йĕркелесе пырать. Вăл   пысăк опытлă вĕрентекен. Вăтăр  зул ытла ачасене математика  вĕрентет, вĕсен логикăлла  шухăшлавне  аталантарас тĕллевпе вăй хурать, сăпайлăхпа ĕзченлĕхпе палăрса тăрать.  Ăна шкул ĕзченĕсем кăна мар, ашшĕ-амăшĕсем те хисеплеззĕ, ырлаззĕ.

Нина Титовна вĕрентекен ачасем районпа республика шайĕнчи олимпиадăсемпе конкурссенче малти вырăнсем йышăназзĕ. Тĕнче шайĕнче ирттерекен дистанци олимпиадинче унăн вĕренекенĕсем  малти вырăнсем йышăннă, уншăн вăл дипломант пулса тăнă. Вăл вĕрентсе кăларнă ачасем тĕрлĕрен  Аслă пĕля паракан заведенисенче вĕренеззĕ. Чылайăшĕ алла професси илсе зĕр шывăн тĕрлĕ кĕтесĕсенче ĕзлеззĕ, унпа час-часах зыхăну тытаззĕ.

Пултаруллă вĕрентекенĕн ĕзне пысăк шая хурса хаклаззĕ. Нина Титовна ЧР вĕрентя министерствин, райадминистрацин тата районти вĕрентя уйрăмĕн  дипломĕсемпе хисеп грамотисене илме тивĕзлĕ пулнă.

Вĕрентекен зялĕпе ăна чĕререн саламлатпăр, малалла та ĕзре зĕнĕ зитĕнясем тума зирĕп сывлăх,  вăрăм кун-зул сунатпăр.

Кондратьева А.М.

Сайт разработан

Максимовой Клавдией Анатольевной,

педагогом-психологом